T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HİLVAN - Mustafa Kemal İlkokulu

Mustafa Kemal İlkokulu

Telefon
0544 843 43 37 .
Belgegeçer
.
WEB
https://hilvanmustafakemalilkokulu.meb.k12.tr
Adres
BAHÇELİEVLER MAH. 238 SK. NO 2 HİLVAN / ŞANLIURFA
Vizyon
ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKOKUL OLMAK.
Misyon
TEMEL EĞİTİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ; A)KİŞİSEL AÇIDAN : 1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. 2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK. 3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK. B) TOPLUMSAL AÇIDAN : 1. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN : 1.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR..
Başarılar
Öğretmen :25
Öğrenci :554
Derslik :19
Konferans Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2356
Öğretim Şekli :Okulumuz zorunlu hizmet bölgesinde olup yıllık hizmet puanı 20´dir. Okulumuzda 18 tane derslik vardır. Özel Eğitim Sınıfı ve Ana Sınıfı mevcuttur.
Saatler
08:35/14:40
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde yürüme mesafesinde olup il merkezine gidiş geliş yapma imkanı mevcuttur. İlçemiz Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunduğundan şehirlerarası ulaşım araçları ve şehir içi minibüslerle il merkezine ulaşım kolayca sağlanabilmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Yerleşim Yeri
Ortalama 50.000 nüfusa sahip olan ilçe Şanlıurfa - Diyarbakır karayolunun 50.kilometresinde yer almaktadır. İklim olarak karasal iklim hakim olup kışları sert geçmemekle beraber yazları oldukça yüksek sıcaklıklar gözlenmektedir. Doğal gaz mevcuttur. Ev kiraları 1000-6000 TL arasındadır. İlçede öğretmen evi(geçici süreyle kapalı) ve oteller mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 50 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
OKULUMUZDA ETKİLEŞİMLİ TAHTA VE HER BİRİNDE İNTERNET MEVCUTTUR. BİLİŞİM SINIFIMIZ VE KÜTÜPHANEMİZ BULUNMAKTADIR.
Yazdır